Aarlanderveen (Zuid-Holland)
Trouwen bij de boer!

Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland vinden jullie dit verlaten stukje weiland met boerententen, een eigen theehuis én boerderijdieren. De perfecte locatie als jullie op zoek zijn naar een informele en ongedwongen locatie met overnachtingsmogelijkheden! 

Locatie bekijken
Almere (Flevoland)
Trouwen in een openluchttheater

Een hele creatieve, verrassende en ongedwongen festivallocatie direct gelegen naast het Almeerderstrand. Een locatie als jullie op zoek zijn naar het ultieme festivalgevoel! 

Locatie bekijken
Amsterdam (Noord-Holland)
Feesten in de openlucht

In het buitengebied van Amsterdam-Noord ligt deze authentieke boerderij waar jullie de hele dag plaats kunnen laten vinden inclusief een feest buiten! 

Locatie bekijken
Amsterdamse Bos (Noord-Holland)
Trouwen in het bos!

Trouwen in het grootste en bekendste bos van Nederland: 'Het Amsterdamse Bos'. Een fantastische buitenlocatie voor jullie ceremonie, receptie, uitgebreid diner en klein feestje! 

Locatie bekijken
Amsterdamse Havengebied (Noord-Holland)
Trouwen op een echte festivallocatie in Amsterdam!

Jullie dag in festivalstijl op een echt festivalterrein in het havengebied van Amsterdam. Voeten in het zand en dansen in de circustent! 

Locatie bekijken
Amsterdam-Noord (Noord-Holland)
Trouwen en feest in een kerk

Een kerk waar het mogelijk is om te trouwen en een feest te geven is moeilijk om te vinden. Toch hebben wij die plek gevonden in Amsterdam! In deze kerk is het mogelijk om te trouwen, borrelen, dineren én feesten met versterkte muziek! Ook is het mogelijk om buiten erbij te betrekken. Een echte toplocatie die ook geschikt is voor in de winter. 

Locatie bekijken
Baarlo (Limburg)
Trouwen in een fanastisch kasteel

Even onder Venlo bevindt zich een prachtig Middeleeuws kasteel dat zich perfect leent voor jullie festivalbruiloft. Incl. overnachting voor alle gasten en een prachtige boomgaard voor de ceremonie!

Locatie bekijken
Bant (Flevoland)
Trouwen op het strand, in het groen of in de boerderij

Binnen een uur rijden vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen, Apeldoorn en Leeuwarden ligt deze veelzijdige locatie. Van een ceremonie aan het water, tot een diner in de tuin en een feest in een van de mooie boerderijen. Jullie kunnen zelf samenstellen waar alles plaats gaat vinden. En... jullie kunnen ook nog eens met alle gasten blijven overnachten! 

Locatie bekijken
Benthuizen (Zuid-Holland)
Trouwen in de boomgaard tussen de fruitbomen

Het ja-woord tussen de appelbomen, dineren tussen de kersenbomen en een feestje in de theeschenkerij! De perfecte locatie voor een intieme, onvergetelijke en ongedwongen bruiloft. 

Locatie bekijken
Biddinghuizen (Flevoland)
Op een onbewoond eiland

Jullie dag in festivalstijl op eiland dat exclusief voor jullie afgehuurd kan worden! Mogelijk om te blijven slapen. 

Locatie bekijken