Buitenbruiloft op een landgoed (Utrecht)
Een buitenbruiloft met een privébos en in de buurt van Utrecht!

Jullie eigen landgoed voor een weekend, met een privébos en in de buurt van Utrecht! De perfecte plek voor jullie buitenbruiloft.

Locatie bekijken
Bunnik (Utrecht)
Een weekendbruiloft met feest in een tent en overnachten met alle gasten!

De ultieme buitenlocatie waarbij het mogelijk is om met een (grote) groep gasten te blijven slapen! Zowel op de camping met eigen meegebrachte tentjes of campers als in vaste bungalows. Incl. vaste tent en prachtig weids uitzicht. 

 

 

Locatie bekijken
Fort Utrecht (Utrecht)
Trouwen in het groen én feest in een fort

Een locatie met de volgende unieke combinatie: stoer, bosrijk, groen, water, industrieel, knus en centraal gelegen in het land. De perfecte locatie voor jullie festivalbruiloft! 

Locatie bekijken
Belgische boerderij (België)
Net over de grens, maar toch echt 'trouwen in het buitenland'!

Vinden jullie het leuk om niet 1 dag, maar een heel weekend jullie bruiloft plaats te laten vinden? En het liefst ook nog in het buitenland? Dan is dit dé ideale locatie! Het is namelijk net over de grens (dus niet te ver rijden), maar door de sfeer en uitstraling van de boerderij wanen jullie je echt in Frankrijk. 

 

Locatie bekijken
Trouwen aan het strand! (Noord-Holland)
Jullie bruiloft op een privé strand, afgesloten van de rest van het strand

Jullie eigen strandpaviljoen voor een dag met privéstrand. De perfecte locatie voor een echte summerwedding!  

Locatie bekijken
Weekendbruiloft in Brabant (Noord-Brabant)
Weekendbruiloft met als thema 'Brabantse gezelligheid!'

Niet 1 dag feest, maar liever een weekend weg met alle gasten? Op deze groene buitenlocatie op de grens van Limburg en Noord-Brabant is dit mogelijk! 

 

Locatie bekijken
Oldenzaal (Overijssel)
Festivalbruiloft tussen de bomen

Een bijzondere locatie voor jullie bruiloft midden in de bossen vlakbij de Duitse grens. De ideale locatie voor een ongedwongen en knusse festivalbruiloft rondom een boshut. 

Locatie bekijken
Amstelveen (Noord-Holland)
Een romantische festivalbruiloft

Deze unieke locatie is prachtig gelegen aan rivier De Amstel. Dit is de perfecte plek voor een romantische festivalbruiloft! 

Locatie bekijken
Amsterdam (Noord-Holland)
Feesten in de openlucht

In het buitengebied van Amsterdam ligt deze authentieke boerderij waar jullie de hele dag plaats kunnen laten vinden. Kies voor een feest buiten in een tent (met uitzicht op de weilanden) of voor de boerenschuur.  

Locatie bekijken
Venlo (Limburg)
Trouwen in een fanastisch kasteel

Even onder Venlo bevindt zich een prachtig Middeleeuws kasteel dat zich perfect leent voor jullie festivalbruiloft. Incl. overnachting voor alle gasten en een prachtige boomgaard voor de ceremonie! 

Locatie bekijken